Projekter

Igangværende:

CarBuddii – over de seneste små 2 år, har jeg hjulpet SaaS-virksomheden med online markedsføring. I starten var det blot små konsulentopgaver, men i dag er jeg fast tilknyttet virksomheden, samtidig med at jeg færdiggør mit studie.

carbuddii

Lasse Rosendahl Ravn / Marky – hvad der startede som en konsulentforretning med fokus på digital marketing, er nu ændret til at være en mere personlig side. Her på siden vil jeg forsøge at dele ud af den viden jeg har fået og løbende får, i mit arbejde med den online verden.

marky

Cand.Merc.BI – de sidste 5 år har jeg brugt på min kandidatuddannelse på Aarhus BSS. Juni 2019 afsluttest det eventyr, når jeg afleverer mit speciale. En utrolig spændende kandidat, som jeg kun kan anbefale andre marketing- og data-interesserede at kigge nærmere på.

cand.merc.bi

Tidligere:

Launch It / Bite – sammen med 3 andre iværksættere, stiftede vi en IT-konsulentforretning, der hjalp andre virksomheder med specielt app-udvikling. Samtidig husede vi også vores eget projekt, Bite, som var en platform, der tillod dig at købe halvdelen af din nabos aftensmad.

bite app

 

Tryksagen – uden at vide det fjerneste om laserprintere, offsettryk og Adobe InDesign, stiftede jeg i selskab med en partner, et online trykkeri, der brokede LaserTryks varer. Et sjovt projekt, hvor vi hurtigt nåede en pæn månedsomsætning udelukkende via salg fra Facebook-grupper.

tryksagen

 

SødeKartofler.dk – da jeg blandede min passion for online markedsføring med den fantastiske nyopdagede søde kartoffel, valgte jeg at starte mit første affiliate-projekt. En side, der udelukkende skulle omhandle søde kartofler og forsøge at tjene affiliate-kommission fra henvisning til MyProtein, der dengang solgte produktet i pulverform.

søde kartofler google trends

 

TheLastTouch.dk – mit allerførste “iværksætterprojekt”. En webshop, der solgte dyremotiver tegnet af en god kammerats daværende kæreste. Her lærte jeg en masse om hvad det kræver at drive en webshop samt opbygge en following på Instagram. Det var også her, at jeg for første gang fik prøvet kræfter med Facebook annoncering. Et mislykket forsøg, hvis jeg skal være ærlig.

thelasttouch.dk